duminică, 6 decembrie 2009

Daca asa esteeeeee!

Daca intradevar acesta este rezultatul final, NE MERITAM SOARTAAAAAAAAAAAAA!!!.
DACA DUPA ATATIA ANI DE COMUNISM NE INTOARCEM CU BUNA STIINTA LA EL, suntem vai de natia noastra.
SPER CA PANA MAINE SITUATIA SA SE SCHIMBE, IN BINE!
Nu pot sa cred in ce tara ma afluuuuuuuuuuuu!
Oare chiar suntem un popor de maso?
Ce ne mai trebuie sa intelegem unele lucruri.
Cum pana mea sa il alegi pe boul de Geoana?
Ma rog... sper sa fie doar un vis urat din care sa ma trezesc.

17 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Uite ca se poate sa-l alegi si pe boul de Geoana! Si macar daca l-ar fi votat pe el dar lumea nu pricepe ca de fapt tot pe fosilele alea de Bombonel si Iliescu sau pe gorilele de Hrebe si Care Este le-au ales sa ne conduca. Adicatelea, cu alte cuvinte, ne-am intors unde eram acum 20 de ani cand Brucan era optimist dandu-ne 20 de ani ca sa ne revenim. Asta nu intelege lumea!De-aia sunt si eu in spumele marii.
Si mie imi vine sa-mi fac bagajul ACUM si sa ma duc unde vad cu ochii...
Vai de capul nostru si al copiilor nostri!

Bejenaru Gabriela spunea...

draga mea traim intr-o tara cu multi prosti care cred in promisiunile si minciunile lui geoana,suntem o tara de tampiti si ne meritam soarta,de asta rade toata europa de noi.ca putem fi manevrati de ei cum doresc.
din pacate visul e realitate gabriela

scolareii spunea...

Pe acelasi principiu am votat si eu.. nu-mi place Basescu, dar cat a fost el, m-am simtit libera. Comunistii psd-isti de la serviciu ma obligau sa le semnez hartii, sa fac propaganda, urmareau ce vorbeam... securitate , ce mai! Ce vremuri! Nu cred ca as mai putea sa le traiesc!

Ana-Maria spunea...

Nah,ti-ai mai revenit putin?:)

Lisandru Cristian spunea...

Se pare că situaţia s-a schimbat...

balsam pentru suflet spunea...

Rabdare si iubire...eu am simtit mereu ca va castiga Traian...numai bine...

criss spunea...

Sarbatori Fericite!Criss.

Geanina Codita spunea...

Mi-a mers la suflet această postare.

Sunt mulţi care cred că a avea bani rerezintă totul în viaşă.

Draga mea, eu visez şi visez frumos iar viaţa este cum ne-o facem noi.

Pupici geaninoşi peste normă!

Geanina Codita spunea...

reprezintă, scuze

If music be the food of love, play on... spunea...

Fiica mea in varsta de 16 ani era trista in seara de 6 dec cand a vazut ca iese Geoana. Atunci i-am spus: draga mea, trebuie sa inveti sa pierzi; nu este totul pierdut, dar numai o minune il poate aduce pe Base in fata lui Geoana; si ne-am culcat linistiti.
Dimineata cand am aflat rezultatul dat peste cap, am stiut ca s-a intamplat o minune! Ceea ce oamenii nu stiu, este ca doar Dumnezeu pune conducatori tarilor, oraselor, satelor, in functie de ceea ce merita.
TRAIASCA PRESEDINTELE patriei noastre! fiindca, vorba lui Paler, oamenii au o singura patrie, restul sunt tari. De aceea nu pot fi de acord cu cei care au declarat ca, diaspora romana nu ar trebui sa aiba drept de vot pentru presedintele tarii. Acestia nu sunt decat niste pseudoindivizi, cu creierele cat nuca, dupa parerea mea...

Nanita spunea...

Merry Christmas! Multe sănătate şi noroc! Fun!

Geanina Codita spunea...

Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să te lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.
Tot ce îţi este de folos să se realizeze şi nimic să nu-ţi înnoureze "cerul" senin al vieţii!

LA MULŢI ANI!

mediartys spunea...

e o opinie cam limitata..caci nu vreau sa spun prostie- sa spui ca suntem o tara de prosti: ca si cum toti care am fi votat cu Geoana am fi prosti. Nu e corecta aceasta atitudine, chiar daca rezultatul iti da dreptate: e vorba de un mod de a te manifesta in societate, deci si pe net si pe bloguri. Agresivitatea nu ne dovedeste decat ca suntem toti cam la fel- ne cam diferentiaza bagajul cultural si atitudinile asumate si responsabile, restul e politica si interes.

Antiignorantu spunea...

voi conduceti tara prin atitudinea conduita voastra nu sacalii de lux.... SUCCES !

cosmin spunea...

Si un vis urat a fost.... Dar " visul " cu Basescu devenit realitate e mai frumos oare? Din punctul meu de vedere e ste mai frumos decat visul cu Geoana presedinte. Este mai frumos, dar nu cu mult!

Anonim spunea...

"dar numai o minune il poate aduce pe Base in fata lui Geoana" spunea cineva.
:))
ia ca e basescu ..basescu va conduce pe toti pe care l`ati votat aia masii:) ca o distrus tara el si tampitu ala de Boc. asta ati vrut?asta aveti. minune? ca nu`i pasa ca peste 70% din oameni striga jos basescu,el continua sa distruga tara asta.nu zice nimeni ca ailalti ar fi mai buni,da asta e batjocura curata luarar dracu sa`l ia:)! oamenii mor acolo ca sunt inundati si el ii face mincinosi? acuma sunteti multumiti? nici macar 3/10 care l-au votat nu l-ar mai vota ascultati-ma ce va spun,numai daca sunteti nebuni la cap:|! oamenii spun ca nu`l vor si ei continua sa conduca?de ce aia masii nu`si da demisia. Huu!

If music be the food of love, play on... spunea...

Cand postezi anonim si huidui, nu are nici o relevanta pentru nimeni. Sa-ti spun un secret: daca crezi ca lumea e proasta, prostia este in tine insuti; daca crezi ca lumea e rea, rautatea este tot in tine insuti: deci ai o problema!
Tu nu vezi padurea din cauza copacilor: indiferent cine ar fi venit la putere, se intamplau aceleasi lucruri; au trecut douazeci de ani de asa-zis capitalism, fiindca un capitalism veritabil este acela aplicat de oameni veritabili, dar pana la Basescu au avut oportunitatea sa faca aceasta ideologie capitalista sa functioneze, Iliescu, Constantinescu, si premieri ca Ciorbea si Nastase. Tara a fost adusa de rapa cu contributia tutror, nu numai a ultimei guvernari.
Stai si cugeta, nu scuipa si judeca la altii ceea ce se afla si in tine insuti! Anonimule fara puterea de a-si asuma responsabilitatea spuselor sale! Cu oameni care nu pot fi verticali, asumandu-si responsabilitatea identitatii lor cand afirma ceva, nu poate sa functioneze nici o ideologie, fie ea capitalista! Este capitalism feroce, la fel ca oamenii care il pun in miscare!