marți, 10 noiembrie 2009

Dumnezeu te-a vrut langa el! Drum bun MAESTRE!


”Sunt vagabondul vieţii mele... măturător de praf de stele.(...) Nu am luat totul de la viaţă, nu i-am dat cât aş fi vrut”, Gheorghe Dinică

„Dragostea nu are vârstă, indiferent că este în primăvara anilor sau a toamnei, ea răbufneşte şi îşi cere drepturile...”, Gheorghe Dinică

Maestrul Gheorghe Dinică a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 75 de ani, în urma unui stop cardiac. Actorul a fost operat aseară de colecist, iar, în urma intervenţiei starea i s-a agravat. Pe 22 octombrie, maestrul a fost dus, de urgenţă, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, prezentând o septicemie în fază avansată, care i-a afectat inima, plămânii şi creierul. Săptămâna trecută, sănătatea actorului s-a ameliorat, însă, la scurt timp, a făcut o recădere. Din cauza infecţiei cu stafilococ auriu, răspândită la nivelul întregului corp, actorul a intrat în şoc septic. “M-am suit pe scenă şi parcă eram acolo de când lumea...”, sintetiza maestrul relaţia specială, de o viaţă, pe care a avut-o cu reflectoarele.

12 diagnostice negre

În ciuda eforturilor medicilor, organismul actorului nu a răspuns la medicaţie, iar prognosticul a rămas, pe întreaga perioadă de internare, rezervat. Imediat după spitalizare, medicii de la Floreasca l-au conectat la aparate, fiind menţinut în viaţă artificial.

Ai fost si ramai un om minunat, inainte de toate celelalte lucruri.
Nu te vom uita!

8 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

A mai apus o stea si suntem mai saraci cu un licar de lumina.
R.I.P.

danae spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca.
Sunt tare trista...

silvo spunea...

Descanse en paz, un abrazo

mihaizzz spunea...

Pacat...
S-a mai dus un monstru sacru !
Dumnezeu sa il ierte !

Andra Sara Otilia spunea...

Pacat, mare pacat ca ne aducem aminte de ei doar cand dispar...pacat, mare pacat ca sunt subiect de presa cateva zile doar in preajma inmormatarilor si nu in preajma decoratilor, diplomelor sau specatcolelor mirifice!

Agatha spunea...

Este poate cel mai mare actor al neamului romanesc,sau cel putin unul dintre cei mai mari.S-a stins dar a lasat o bogatie in urma lui.Vreau sa sper ca posteritatea va face tezaur.

Anonim spunea...

I love it! Very creative!That's actually really cool!
天空之城裡看馬達加斯加激動之餘與女友做愛徵信社隨意自拍此時跟徵信社人員在聊天室裡討論情色內容的正妹牆如何變成AV女優可是徵信社將我們色情照片放在成人圖片區的這部落格隨意的舉動被徵信社翻拍成a片異界裡的部落格徵信社人員做徵信社經營的ut聊天室人氣爆增的人氣部落格有空來參觀
Thanks!

parazitu spunea...

Un mare actor, Va inchipuiti daca sa-r fi nascut in alta parte,unde sa-i fie pus talentul in aplicare si sa fie apreciat la justa lui valoare?
Asa is romanii...:(
Dumnezeu sa-l ierte...