luni, 26 octombrie 2009

Un pusti roman de 5 ani, cel mai puternic copil din lume!

Giuliano Stroe, un pusti roman in varsta de 5 ani care locuieste cu parintii lui in Italia, a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai puternic copil de pe glob.

Copilul a inceput sa se antreneze la indrumarea tatalui sau, fost gimnast, la varsta de numai doi ani. La inceputul acestui an Giuliano a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, uimind audienta cu un exercitiu fizic deosebit de dificil pentru varsta sa, informeaza Agerpres.
Pustiul este cel mai in varsta din cei patru copii ai unei familii din Romania stabilite in Italia, iar tatal sau este pasionat de body building, relateaza Gandul. De la doi ani, Giuliano a inceput sa-si imite tatal, a carui pasiune si hotarare la antrenamente a mostenit-o.

"Merge cu mine la sala de antrenamente de cand s-a nascut. L-am luat mereu cu mine", a declarat Iulian Stroe, tatal copilului, dand asigurari ca fiul sau face totul din propria vointa si ca viata lui nu este pusa in pericol, in ciuda exercitiilor deosebit de periculoase pe care le efectueaza. "Eu insumi m-am antrenat foarte mult toata viata. El nu are voie sa faca exercitii pe cont propriu. E doar un copil. Daca oboseste, mergem si ne jucam", a mai explicat acesta.sursa.

5 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

draga mea am vazut aceasta stire si la tv iar acum o recitesc la tine inca o data si nu imi vine sa cred,dar cum poti sa crezi ca acel copil la 2-3 ani poate hotarai si ii place atat de mult sa mearga cu tatal sau la sala si pe deasupra sa mai ridice si greutati,eu un nu cred asa ceva ca face din propria vointa.uni inloc sa creasca un copil creste un monstru,te imbratisez cu drag si sa ai grija de tine.o saptmna plina de succes.

silvo spunea...

espero que se lo tome como un juego que si no estáperdiendo su infancia, eso sí lo que es capaz de hacer me asombra, buena semana Gabriela

catalina stanescu spunea...

tocmai l-am vazut si eu...mi-a fost mila, sincer. observa muzica pe care se antreneaza, textul...nu l-am auzit spunand decat da, da, da aproape mecanic, ceva cu number unu...ma abtin.

Ralu' spunea...

Mi se pare foarte, foarte trist :(

adi spunea...

Trist... foarte trist... nimeni nu ar trebui să ne fure copilăria, inocenţa, dreptul de a fi ce simţim noi că vrem să fim la un moment dat.