marți, 15 septembrie 2009

O alta pierdere:(((


Actorul american Patrick Swayze, cunoscut pentru rolurile sale din "Dirty Dancing" si "Fantoma mea iubita", a murit dupa o lupta indelungata impotriva cancerului de pancreas, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant..

Patrick Swayze a anuntat in martie 2008 ca sufera de o forma avansata de cancer de pancreas. El a fost internat in luna ianuarie pentru pneumonie si a negat in martie informatiile privind o agravare a starii sale, informeaza NewsIn citand AFP.

Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai agresive, numai unul din 10 bolnavi supravietuind la cinci ani de la diagnosticare. In plus, boala se extinde si la alte organe, ceea ce o face inoperabila in numeroase cazuri.

Patrick Swayze a turnat o serie de filme cu mare succes la public in anii '80 si '90.

Nascut in 1952 in Texas, ales in 1991 "cel mai sexy barbat in viata" de revista People, acest fiu al unui coregraf a studia dansul in tinerete, inainte de a debuta pe marele ecran in 1979 in filmul "Skatetown, USA", un musical in stilul "Saturday Night Fever".

Dupa mai multi ani in seriale si filme de televiziune, el a obtinut gloria in 1987, datorita comediei muzicale "Dirty Dancing", in care a jucat rolul unui profesor de dans. El a scris si interpretat unul dintre cantecele emblematice ale acestui film devenit un succes mondial, "She's like the wind".
Articol luat de aici

8 comentarii:

Green spunea...

:(
Odihna usoara sa aiba !

silvo spunea...

Descanse en paz.mi ésame para él, todos los suyos y los amantes del cine, un abrazo

Mary C spunea...

Rest in peace ...:(

Frumusete spunea...

Asta chiar a durut.O alta mare pierdere!

Geanina Codita spunea...

Regret această pierdere, era pe lista preferințelor mele acest actor.

Dumnezeu să-l odihnească!

Lisandru Cristian spunea...

Dumnezeu să-l odihnească!

kis spunea...

A mai cazut o stea!
este trist, si ne gandim ca santem trecatori pe pamant si fiecare ne izbim de acest crud adevar!

elena marin-alexe spunea...

Sunt tare afectata de aceste disparitii dintre noidar ma reculeg citind in cartea Eclesiastul din Biblie unde spune ca "totul este desertaciune" si "goana dupa vant" si Doamne cat este de adevarat...
Toate se termina la timpul lor....
Pana atunci insa iti urez o zi ferice!