vineri, 5 iunie 2009

Oameni buni in CE TARA TRAIM?

Doi oameni care se iubesc , apare un copil, iar statul in loc sa ii dea ceea ce i se cuvine de drept... ii da batjocura.
iar in situatia data sunt foarte multe persoane, doar ca acestia despre care vorbim au curajul sa spuna despre..., sa incerce sa faca... doar doar se va schimba ceva in tara asta de ...

Va redau mai jos corespondenta pe care am avut-o cu doamna Mariana Nedelcu, secretar de stat in Ministerul Muncii si Protectie Sociale :) pentru a va face si voi o parere despre cum (mai) merg lucrurile in Romania.

Asta am trimis eu: From: Radu Popescu Sent: 2 iunie 2009 13:48 To: office@anpca.ro; cabinetssfm@mmuncii.ro; mariananedelcu@mmuncii.ro; contact@mariananedelcu.ro; asistentasociala@mmuncii.ro Cc: prim5@rdsmail.ro; stiri@antena1.ro; stiri@antena3.ro; martorocular@realitatea.net Subject: Povestea noastra Importance: High

Buna ziua, As dori sa va rog sa cititi cu rabdare povestea de mai jos. Este o poveste reala a unor oameni normali, a unor oameni cu un statul social respectabil, a unor cetateni onesti ai Romaniei in anul 2009. Este doar una din multele povesti care surprind felul in care administratia publica din Romania respecta cetatenii acestei tari, o poveste care ne arata cat de „pro stat” si non european sunt construite legile in Romania.

In data de 31.04.2009, la maternitatea Giulesti, s-a nascut fiul meu David Ioan. El a fost inregistrat in conformitate cu legile in vigoare la serviciul registratura al maternitatii si la serviciul stare civila sector 6. In baza inregistrarilor fiului meu i-a fost eliberat certificat de nastere. Doamnele functionare ne-au comunicat ca in termen de 30 zile trebuie sa mergem la Primaria Sector 6 – Serviciul Protectia Copilului pentru a solicita „negatie” (dovada faptului ca nu beneficiem de alocatie in acel sector) si cu acest document la Primaria Sector 5 – Serviciul Protectia Copilului pentru inregistrarea fiului nostru si solicitarea platii alocatiei. Am obtinut negatia de la Sectorul 6 in aproximativ 15 min.

Trebuie mentionat faptul ca eu si Bogdana, logodnica mea nu suntem casatoriti legal si purtam nume diferite. De asemenea in intretinerea noastra se afla si fetita logodnicei mele, provenita dintr-o casatorie anterioara. Decizia incredintarii ei spre crestere este luata in baza unei hotarari judecatoresti.
Mai multe gasiti AICI:

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ce tampenie! Auzi, nu exista reglementari pt. asemenea caz. Mare rusine! Imi vine sa spun f. multe, caci sunt uimita pur si simplu...dar ma abtin si desi nu sunt fan M. Badea voi incheia nedumeririle mele launtrice cam asa: Fratilorrrrr... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Gabriella spunea...

oooooo da!
Din pacate asa este!