marți, 17 martie 2009

Doamna o geanta?

Atatea fite, atatea figuri.
Toate muierile sunt lesinate dupa pantofi de fite, blanuri multe, nu conteaza din ce sau cine a fost transat pentru acea "bucurie", care dureaza fix pana o achizitionezi.Ma tot uitam la poze cu vedete in tot felul de blanuri, cu genti care mai de care (stiu cineva va spune"fata asta este frustrata, daca ar avea bani ar face fix la fel"). Oameni!!!??? In ce lume traim?
Unde ajungem?
CHIAR NU PUTETI RENUNTA LA ELE?!?! Exista bumbacul. Sunt mii si mii de alte materiale din care ne putem face imbracaminte+ accesorii FARA SA UCIDEM.
Nimic bun nu ne asteapta. Daca am fi un pic mai buni poate am mai avea o sansa.
Nu vreau sa par interesanta, nu vreau sa ... este doar un om care-si doreste sa ne mai potolim cu raul acesta de toate genurile, sa ne oprim un pic, sa fim oameni.

6 comentarii:

Andreea Badran spunea...

Mda, ce sa zic. Trist!
Blanuri n-am si nici n-o s-mi cumpar vreodata (le urasc din suflet) dar pantofi si genti de piele ... am, recunosc!
Cineva postase acum ceva timp un filmuletz intreg cu aceste masacre, n-am putut sa ma uit la el, nici 5 secunde.
Dar, ca si acolo, te intreb: oare fara carne n-am putea rezista? Ca si acolo este vorba pana la urma de acelasi lucru nu?

m spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

gabriella, eu am o chichilla acasa... asa ca ti-e clar ce gandesc despre blanuri... la fel gandesc despre pielea de crocodil, sarpe etc...

insa la capitolul incaltaminte sau genti, atata timp cat vitele alea oricum ajung sa fie sacrificate, nu vad de ce nu s-ar folosi absolut tot de la animalul respectiv.

pana la urma, asta se intampla de mii de ani, d ecand existam noi pe pamant

mady spunea...

Imi place sa cred ca animalele sunt mai inteligente ca noi. Sa ucizi pentru hrana e una, da sa ucizi pentru placere se numeste CRIMA. Cand traiam in pesteri era normal sa omoram animalele pentru balana lor, dar asa ceva nu se poate...

Unknown spunea...

Mady: Despre asta vorbeam si eu aici, despre placerea de a ucide bietele animale.
Bogdana: Am explicat mai sus despre ce vorbeam, sunt sigura ca ai inteles perfect.
Ce frumos sa ai animalutul acela, cum se poarta Chiti cu el?
Sunt atat de dragalase.

NimicNormal spunea...

E trist ce se intampla mai ales ca mie imi plac reptilele in general. Dar ce sa facem, daca oamenii din jurul nostru nu pot fi fericiti decat prin astfel de sacrificii. Nu-mi ramane decat sa ma impac cu mine si sa stiu ca nu sunt de acord cu asa ceva. Mai mult ce putem face?